Radio Terminal V Živo
Zanimivo: Red Bull Music Academy 2014 v Tokiu

Zanimivo: Red Bull Music Academy 2014 v Tokiu

V Tokiu se trenutno odvija že 16. Redbullova glasbena akademija Red Bull Music Academy (RBMA). Vsako leto v drugem mestu gostijo ustvarjalne delavnice in festivale, kjer se v enem mesecu se zberejo vrhunski umetniki s področja glasbe in zvoka, ki rišejo nove smernice na glasbeni sceni. Red Bull Music Academy jim omogoča sodelovati na pestrem interdisciplinarnem kulturnem programu vrhunskih glasbenih dogodkov, delavnic, javnih predavanj, okroglih miz in umetniških razstav ter skozi sproščene anekdote deliti svoje edinstvene izkušnje z javnostjo.

Med 12. oktobrom in 14. novembrom se bo tako v Tokiu zbralo 59 skrbno izbranih producentov, vokalistov, beatmakerjev, inštrumentalistov in didžejev iz 34 držav, med katerimi je tudi nadebudni CHRISTIAN KROUPA iz Logatca! Christian Kroupa bo kot slovenski predstavnik v Tokiu preživel dva tedna in tako imel priložnost sodelovati z vplivnimi obrazi glasbene industrije, prisostvovati številnim predavanjem in delavnicam, nato pa se povezovati v ustvarjalne ekipe s sovrstniki v posebej za to priložnost oblikovanem kreativnem studijskem prostoru, ki ga je zasnoval sloviti arhitekt Kengo Kuma.

Udeležba slovenskega predstavnika bo tako odlična priložnost, da se spoznamo z njegovo glasbo in produkcijskimi metodami ter ga spremljamo na popotovanju skozi RBMA studio.

Za več informacij o sami Red Bull Music Academy, vključno s stotinami dosedanjih predavanj, mixov in ekskluzivnih trackov si oglejte www.redbull.com/si, www.redbullmusicacademy.com ali sledite @RBMA!

 

Ostale zanimive povezave:

Intervju z Christian Kroupa // Reportaža iz Tokia