Radio Terminal V Živo
The Killers navdušili Amsterdam

The Killers navdušili Amsterdam

V nedeljo, 10. 11. so v Amsterdamu potekale MTV evropske glasbene nagrade (MTV EMAs), ki zagotovo predstavljajo eno najpomembnejših glasbenih podelitev nagrad na območju “stare celine”. Tudi letos ni šlo brez večjih ali manjših škandalov – pa naj si bodo te povezani z oblačili, nastopi ali pa vsesplošnim obnašanjem zvezdnikov – Miley Cyrus je tako na primer na prireditvi, ki jo pretežno spremljajo mladostniki v živo na odru prižgala joint.

Bolj kot vso rumeno dogajanje in nagrade same pa so nas pritegnili nastopajoči. Najbolj so vsekakor navdušili The Killers, ki so na odru izvedli kar dva komada – najnovejši hit “Shot At The Night” iz pravkar izdanega albuma največjih hitov, in njihovo največjo uspešnico “Mr. Brightside”. Številni mediji, ki so spremljali prireditev, so se strinjali, da so Brandon in druščina vsekakor pripravili enega izmed vrhuncev večera.

Poleg Killersov pa so odlične nastope pripravili tudi Kings Of Leon (Beautiful War), Icona Pop (I Love It) in Imagine Dragons (Radioactive).

Prireditev MTV EMAs se iz Amsterdama prihodnje leto seli v Glasgow.

NAGRAJENCI MTV EMA 2013:

Najboljša pesem: Bruno Mars – Locked Out Of Heaven
Najboljši video: Miley Cyrus – Wrecking Ball
Najboljši rock: Green Day
Najboljši alter izvajalec: 30 Seconds To Mars
Najboljši novi izvajalec: Macklemore & Ryan Lewis
Najboljši izvajalec: Justin Bieber
Najboljša izvajalka: Katy Perry

Celoten seznam nagrajencev