Radio Terminal V Živo
Prezrto: VANN MUSIC
,

Prezrto: VANN MUSIC

Keltska irska je bogatejša še za en odličen electro pop band – VANN MUSIC.

Štirje fantje, Aaron, Phil, Rob in Rosss, so VANN MUSIC ustanovili v Dublinu konec leta 2012, že naslednje leto pa so izdali prvi mali plošček “Electro Shock Dreams”. Sledila so še večja presenečenja – razprodana koncertna dvorana Academy 2, festivali in priznanja s strani kritikov. Bend se je tako dokaj kmalu vsidral v konstantno playlisto irskih indie klubov.

Bend ima v svoji zbirki trenutno tri single – “Life in Real Time”, “Into The Night” in najnovejšega, “Tina”, ki je že prodrl tudi na britansko lestvico singlov.

Po treh izdanih singlih in še nekaj komadih, ki se jih da poslušati preko uradne bendove Soundcloude strani, nam postane jasno, da gre za lep konglomerat indie scene – veliko je sintha, spevna besedila, ki že zdaj nekatera delujejo, kot da bi lahko sčasoma prerasla v nove indie himne, bobni, kitare. Piko na i dodajajo vplivi indie-dance glasbe 90-ih (zaznati je, da so fantje v mladosti poslušali Depeche Mode), eurodance-a ter francoskega house-a ( Za petkov žur, za karaoke, za pivski večer s kolegi. Glasba, ki poteši vse okuse torej.

VANN Music nameravajo letos izdati še več materiala, ki bo verjetno sčasoma služil tudi kot podlaga za njihov debitantski album.

Za fane: Depeche Mode, David Bowie, Klaxons, Torul