Radio Terminal V Živo
Otvoritev Kurzschlussa!

Otvoritev Kurzschlussa!

Preroški datum, petek 13., je letos zaznamovala bombastična otvoritev novega pop-up kluba, Kurzschluss. Zaznamovan s pridevniki črno, rumeno in glasno je Kurzschluss stopil na ljubljansko žurersko sceno z Yellow Carpet večerom, katerega so popestril DJ Peter Gold, nastop skupine The Correspondents in Sylvain.

Kot prvi DJ, ki je v Kurzschlussu stopil za mešalko, se je v zgodovino vpisal 34-letni Peter Gold, ljubljanski publiki dobro znan po ogrevanju občinstva v klubih po mestu ter na hrvaških pomladnih masovkah inibiških klubih. Peter je znan kot partimejker in še pred tednom dni ledeno mrzla klet Slovenijalesa se je na njegovih krilih dodobra ogrela. Nadaljevanje je potekalo v znamenju dua The Correspondents, ki je zmešal zelo piten koktejl bluesa, jazza, electra, dubstepa in drum’n’bassa. Otvoritveni večer je zaključil stari maček slovenske elektronike, Sylvain, s triinpolurnim maratonskim setom, ki je do petih zjutraj pokonci držal najvztrajnejše, Plesalo pa se je tudi še naslednjo noč, na The Original Disco Parteyju!

Žurerski večeri v Kurzschlussu se nadaljujejo 19. 12., ko se obeta “Kinky Malinki”, eden izmed vodilnih londonskih klubskih večerov. “Kinky Malinky” slovi po najboljših plesnih hitih mainstream glasbe vrhunskih didžejev in organizatorji nam obljubljajo nastop vzhajajočega deep house didžeja Hot Since 82 skupaj s Kinky rezidentom Tristan Ingramom in domačim talentom Alexom Cvetkovom. Petek, 20. 12. bo namenjen razbijanju na “Dance and Disorder”, v soboto, 21. 12. pa bo plesišče razgrel Rudimental DJ Set. Predhodno pa bodo obiskovalce s prvovrstnim združevanjem digitalne glasbene matrike z lepoto nastopa v živo izkušenih instrumentalistov dodobra ogreli še Sevdahbaby Live.