Radio Terminal V Živo
24ur “Happy”!

24ur “Happy”!

Pharrell Williams, ki je bil pred dnevi na račun uspeha singlov “Get Lucky” (Daft Punk) in “Blurred Lines” (Robin Thicke in T.I.) imenovan za producenta leta, je na splet poslal nov video za pesem “Happy”, ki sicer sestavlja tudi košček filmske glasbe za risani film “Despicable Me 2”.

Vendar pa pozor – to ni navaden video! Gre za prvi 24 urni interaktivni video, katerega je konceptualno režiral Yoann Lemoine (Woodkid). Video vam omogoča potovanje v času (menjavanje ur dneva in noči v Los Angelesu), vedno, ko se boste odločili za premik, pa se bo slika videa lepo sinhronizirala točno z delom komada “Happy”, ki ste ga prekinili. Pharell v videu nastopi večkrat, poleg njega pa se v 24-ih urah pojavijo še številna druga znana imena, kot na primer Odd Future, Magic Johnson, Steve Carell in Jimmy Kimmel.

Pharrellov novi video je vsekakor postavil nov mejnik na področju videospotov, hkrati pa je z njim izvajalec poslal tudi pomembno sporočilo, da so vizualni učinki, ki spremljajo glasbo, še kako pomembni, ter da navkljub dobi digitalnega prenosa komadov, v kateri živimo, videospoti (še) ne bodo izumrli.

Video je v celoti na voljo na sledeči povezavi!

Prve štiri ure videa pa smo vam priložili v povezavi spodaj.