Radio Terminal V Živo
Muse z novim materialom  leta 2015
,

Muse z novim materialom leta 2015

Muse so objavili, da bodo v prihodnjem letu znova odšli v studio in pričeli pripravljati sedmi studijski album, ki bi lahko izšel v prvi polovici leta 2015.

Bend, ki trenutno na koncertni turneji promovira svojo zadnjo plato, “The Second Law”, je ob tem izdal, da si bodo v prvi polovici prihodnjega leta najprej vzeli počitek, nato pa še, da imajo še prav posebno željo – poseči v tekmo za božični hit leta 2014! Vsako leto namreč v Veliki Britaniji poteka velik boj za to, kateri komad bo osvojil lestvico najbolje prodajanih singlov v Veliki Britaniji v tednu pred božičem. V navadi je, da sicer ta položaj pripade zmagovalcu showa X Factor (tako kaže tudi letos) ali kakšni posebni božični pesmi, velikokrat pa znajo na otoku tudi presenetiti – letos je recimo v boju za prvo mesto tudi legendarni “Highway To Hell” skupine AC/DC. Z izdajo novega singla tik pred božičem bi se tako Muse lahko prihodnje leto teoretično vmešali v boj za osvojitev najbolj prodajanega singla pred božičem!

Frontman skupine Muse, Matt Bellamy je fanom obljubil tudi, da bo na prihodnjem albumu manj eksperimentiranja z novitetami in da lahko pričakujemo stari, dobri “Muse zvok”.