LCD Soundsystem bodo izdali poslovilni koncert

LCD Soundsystem bodo 19. aprila, na tako imenovani “Record Store Day” izdali posebno, 4 ure dolgo plato s posnetkom poslovilnega koncerta. Bend, ki se je uradno razšel leta 2011, nam bo tako v posluh predstavil vse komade odigrane na koncertu 2. aprila 2011 v New Yorku.

Prisluhnili bomo lahko sledečim komadom:
‘Dance Yrself Clean’
‘Drunk Girls’
‘I Can Change’
‘Time To Get Away
‘Get Innocuous!’
‘Daft Punk Is Playing At My House’
‘Too Much Love’
‘All My Friends’
‘Tired / Heart Of The Sunrise’
’45:33 Intro’
‘You Can’t Hide (Shame On You)’
‘Sound Of Silver’
‘Out In Space’
‘Ships Talking’
‘Freak Out / Starry Eyes’
‘Us v Them’
‘North American Scum’
‘Bye Bye Bayou’
‘You Wanted A Hit’
‘Someone Great’
‘Losing My Edge’
‘All I Want’
‘Jump Into The Fire’
‘New York, I Love You But You’re Bringing Me Down’

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top