Vandranja skozi prostor in čas, pomočena v prajuho alternativne glasbe in začinjena s pravo mero surove trivie. Za pohajkovanje po zgodovini podtalne scene skrbi vaš vdani kronist Pris.

Torek ob petih je vsakotedenska oddaja, ki jo vodi urednik prvega slovenskega mobilnega tednika Izak Košir in z dvema gostoma komentira aktualne družbene teme. Reševanje sveta je lahko resna stvar le v sproščenem vzdušju. Podcast lahko ekskluzivno poslušate na Radiu Terminal (vsak torek ob 17. uri) in prek mobilne aplikacije Torek ob petih.

Glasba se spreminja skozi obdobja. Zbirka glasbenega fana z leti postaja vedno bolj pestra. Kaj vse se najde med pospravljanjem, ko zbirka glasbenega fana preseže kapaciteto stanovanja? In kaj vse se najde takrat, ko DJ pripravlja svoj kufer. Vse to lahko slišite v oddaji Na Gramofonu, ki jo za vsa pripravlja DJ MArtin13.

Interaktivna oddaja o sodobni urbani glasbi, ki jo za vas pripravlja ekipa Sound Advisor. Vsak drugi četrtek ob 21:00, vam skozi sproščen pogovor z našimi gosti, predstavljamo aktualne in bodoče glasbene smernice ter ključne akterje, ki tako ali drugače krojijo podobo sodobnega klubskega in festivalskega dogajanja. Sledi nastop v živo, ki si ga lahko ogledate v neposrednem video prenosu ali pa se ga, ob poprejšnji najavi, udeležite tudi osebno v našem studiu.

Tedenski pregled ter povzetek dogajanja na indie sceni vsak torek ob 21h v oddaji indie.si 360°, ki jo pripravljamo skupaj v sodelovanju z indie.si

Vsak petek v sklopu klubskih zabav L’indiescothèque od 21-01h vrtimo plesno urbane viže, ki skupaj tvorijo nepogrešljivo celostno zvočno kuliso za #terminalno #petkovanje ter skok v vikend.

V tedenski rubriki komad in plata tedna na Terminalu, vam Maša Pavoković dnevno predstavi in ponuja v prisluh aktualen komad in plato tedna.

Selector je mednarodna radijska oddaja British Councila, kjer se predvaja najboljša nova glasba iz Velike Britanije in zajema vse sloge sodobne popularne glasbe in tako odraža raznolikost britanske glasbe. Dvourni tedenski program zajema vse sloge sodobne popularne glasbe in tako odraža raznolikost britanske glasbe.Poleg tega v vsaki oddaji v obliki intervjuja predstavimo tudi glasbenika ter predvajamo ekskluzivne studijske sete nekaterih najbolj vznemirljivih umetnikov z Otoka.Vsak ponedeljek ob 20h in v sredo ob 22h.